KLAĎAS MEZI ZÁPORÁKY. PŘÍRODNÍ ÉČKO, KTERÉ V UZENINÁCH PŮSOBÍ
JAKO ŽÁDOUCÍ ANTIOXIDANT.
KYSELINA ASKORBOVÁ NEBOLI VITAMIN C.
PŘI OZNAČOVÁNÍ
OBSAHU MASA
SE ZA MASO POVAŽUJÍ POUZE SVALY S PŘIROZENĚ
OBSAŽENÝM TUKEM A KOLAGENEM.
TAKŽE CHUDÁK KRÁVA JE S NADSÁZKOU SPÍŠ Z VODY
A JINÝCH TKÁNÍ NEŽ Z MASA.
PŘI OZNAČOVÁNÍ
OBSAHU MASA
SE ZA MASO POVAŽUJÍ POUZE SVALY S PŘIROZENĚ
OBSAŽENÝM TUKEM A KOLAGENEM.
PROTO SE ZE ŠŤAVNATÝCH PÁRKŮ STALA
SPÍŠ ŠUNKA VE STŘÍVKU.
ANI NEJZDATNĚJŠÍ UZENÁŘ NEUDĚLÁ PÁREK KŘEHKÝ A ŠŤAVNATÝ, POKUD NEBUDE OBSAHOVAT PŘIMĚŘENÉ MNOŽSTVÍ SÁDLA A VODY.
ZÁKLADNÍ PRAVIDLO ZKUŠENÝCH ŘEZNÍKŮ A KUCHAŘŮ PRAVÍ: KDO NENECHÁ MASO NÁLEŽITĚ UZRÁT, TOMU Z NĚJ NA TALÍŘI ZŮSTANE TUHÁ PODRÁŽKA.
Více o mase

Víte, co je maso?

Myslíte si, že jste znalec v oblasti masa a masných výrobků.
Ověřte si své znalosti v našem rychlém kvízu a poučte i své přátele.

Vše o mase

Jestli chcete vytvořit dokonalé kulinářské dílo, základem jsou prvotřídní suroviny a jejich precizní zpracování. Podívejte se na videa, ve kterých najdete spoustu poučení i inspirace.

  • Všechny články
  • Zavařování
  • Vaření
  • Dušení
  • Grilování
  • Mražení
  • Nakládání
  • Pečení
  • Sušení
  • Uzení
  • Jiná úprava masa
Tento web používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb. Pokud své nastavení cookies nezměníte, chápeme to jako souhlas s jejich užíváním. Další informace