Příprava masa

Vaření… Jeden z mnoha skvělých způsobů přípravy jakéhokoli masa. Díky vaření je maso krásně šťavnaté a získáte tak navíc i další produkt – naprosto skvělý vývar. Maso nebo polévka? A proč ne obojí!

Představení pana profesora Pipka

Dnešní svět? Je to maso! Snad ze všech druhů médií proudí dezinformace, polopravdy i bláznivé konspirační teorie...

Příprava masa na vaření

Dostali jste chuť na pořádný steak? Správná příprava masa se skládá z několika jednoduchých, ale velmi důležitých kroků...

Příprava masa na uskladnění

S úsměvem na tváři se vracíte domů celí rozradostnění z toho, jaký nádherný kus masa jste si koupili. I před jeho uskladněním byste však měli dodržet určité zásady...

Co se zbytky jídel?

Jídlem bychom neměli plýtvat, ale ne vždy se tomu vyhneme. Stačí malá rodinná oslava a příprava pokrmů pro více lidí, než jsme zvyklí. I zbytky jsou plnohodnotným jídlem...

Co odkrajovat z masa?

Krájíme a krájíme, a poté zjistíme, že nám z masa nic nezbylo. Řada lidí odkrajuje i tukovou tkáň a nevědomky se tak ochuzuje, protože ...

Jak krájet a vykosťovat maso?

Ta krkovice je ale kost! Vykostění masa doporučujeme nechat na profesionálech, i když věříme, že nejste žádná šunka od kosti. 

Jak porcovat maso?

Porcování vykostěné krkovice? Rituální akt pro chlapy s pevným stiskem a chirurgicky přesným řezem. Podívejte se na tu krásu.

Jak mlít maso?

Meleme, meleme…maso! Někomu to mele, ale umlít řádně maso je umění!

Řeznické nože na maso

Řezníkům by sbírku nožů mohl leckdo závidět! Jakým druhům čepelí jejich zkušené ruce mistrně vládnou?

Zpět