T-Bone steak

T-Bone steak získal svůj název podle hřbetní kosti ve tvaru písmene T, která protíná dva svaly – pravou svíčkovou a nízký roštěnec. Jedná se tedy v podstatě o dva steaky vysoké kvality v jednom.

Co to je T-bone steak?

Tzv. "T-bone" steak je prvotřídní a velmi ceněný řez s kostí, na níž se nachází část svíčkové a nízkého roštěnce.

Seznamte se s T-Bone steakem

T-Bone steak získal svůj název podle hřbetní kosti ve tvaru písmene T, která protíná dva svaly – pravou svíčkovou a nízký roštěnec.

Jak vybrat kvalitní T-bone steak?

Pokud si nevíte rady s výběrem kvalitního steaku, rozhodně se podívejte na naše video.

T-bone steak jako součást zdravého jídelníčku?

Hovězí maso by rozhodně nemělo být opomíjené ve vyváženém jídelníčku. Nejen, že skvěle chutná, ale zároveň obsahuje...

T-bone steak a jeho stupně propečení

Máte-li kvalitní hovězí maso, není třeba se obávat různých stupňů propečení. Někdo miluje krvavý steak, jiný si pochutná...

Jak připravit T-bone medium rare?

Tip: Pokud jste skutečným znalcem masa a milujete tuto čistou chuť, zvolte steaky z T-bone zestařeného masa. Tyto steaky...

Zpět